Terug naar overzicht

Extra steun voor sociale economie in West-Vlaanderen.

POM West-Vlaanderen lanceerde op 6 mei, in samenwerking met 4Werk en STAM vzw, twee steunmaatregelen.
Extra steun voor sociale economie in West-Vlaanderen. Op alle vlakken voelen we de ingrijpende gevolgen van de COVID-19-crisis. De economische impact ervan is ongezien. De Provincie West-Vlaanderen stuurt haar beleid, samen met POM West-Vlaanderen, daarom grondig bij voor een versnelde relance van de West-Vlaamse economie. POM West-Vlaanderen rolt in de loop van 2020 met verschillende partners tal van initiatieven uit. Zo lanceerde men op 6 mei, in samenwerking met 4Werk en STAM vzw, twee steunmaatregelen: 

1. Maatwerkbedrijven en arbeidszorginitiatieven kunnen uitzonderlijk bijkomende financiële steun aanvragen voor het aankopen van beschermend materiaal voor hun doelgroepmedewerkers. Lees hier meer over de oproep.

2. In de komende maanden ondersteunt Bart Neels maatwerkbedrijven en arbeidszorginitiatieven om hun ateliers coronaproof te herorganiseren. Op veiligaandeslag.be kan je enkele inspirerende praktijkervaringen terugvinden.
   Bart Neels werkt als 'shared engineer' voor 4Werk en het EFRO-project COVATTI en wordt in de komende drie maanden tewerkgesteld via de Provincie/POM. 
 
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 11-05-2020 door Bram Bruggeman