Terug naar overzicht

SPEEDDATE-4-WORK regio Brugge

Speeddates tussen ondernemingen regio Brugge en leerlingen. Aanbieden van een leerwerkplek voor duale opleidingen, leren en werken en stages.
25/04/2023
08:30 - 11:00
Magdalenazaal
Magdalenastraat 27
8200 Brugge
SPEEDDATE-4-WORK  regio Brugge

Een onderneming kan haar kandidaat werknemers zelf screenen en helpen opleiden! Dit kan met leerlingen binnen het systeem Duaal Leren en het systeem Leren & Werken. Deze leerlingen gaan 1 of 2 dagen per week naar school en komen de overige dagen bij jou op de werkvloer leren, een heel schooljaar lang! Voor ondernemingen een unieke kans om tijdens een langdurig traject na te gaan of er een goede match is met de kandidaat-werknemer.  

Het eerste contact leggen met ondernemingen blijkt voor veel leerlingen echter nog een moeilijk te nemen horde. Daarom slaan Groep INTRO, Jongerenatelier VZW en het Provinciaal Steunpunt Duaal Leren de handen in elkaar voor een nieuwe editie van SPEEDDATE4WORK in regio Brugge.   

De info rond Speeddate4Work werd reeds gegeven aan scholen en ondernemingen tijdens een ontbijtsessie in Boeverbos op 1 maart. Wie nog info wenst kan terecht op steunpunt@duaalwest.be
 


Een initiatief van: Provinciaal Steunpunt Duaal Leren
Groep INTRO vzw
Jongerenatelier vzw
Provincie West-Vlaanderen
Contactpersoon: Wim Debyser, wim@rtcwestvlaanderen.be
Dit event werd gepubliceerd op 18-01-2023 door Wim Debyser