Terug naar overzicht

GEZOCHT: mentoren (duaal leren) die bereid zijn om hun ervaringen te delen via een korte bevraging

Vanuit hun ESF-project wil men in VIVES hun onderwijsaanbod op vlak van werkplekleren en duaal leren in kaart brengen, onderzoeken en optimaliseren door mentoren te bevragen. Help jij deze bevraging te verspreiden in jouw netwerk?
GEZOCHT: mentoren (duaal leren) die bereid zijn om hun ervaringen te delen via een korte bevraging In het kader van een ESF-project ‘Duaal leren in VIVES: when all pieces fall into place’ focust men bij VIVES op duaal leren en werkplekleren. In een duaal leertraject wordt het leren op de hogeschool gecombineerd met een groot aandeel leren op de werkvloer (of het werkplekleren). Er is binnen duaal leren steeds wisselwerking tussen wat de student leert in de hogeschool en wat de student leert en doet op de werkplek. Via dit project wil men in VIVES hun onderwijsaanbod op vlak van werkplekleren en duaal leren in kaart brengen, onderzoeken en optimaliseren. Daarom zijn de ervaringen van werkplekmentoren heel belangrijk.

Zorg jij er mee voor dat de puzzelstukjes wat meer op hun plaats vallen voor wat betreft het Duaal Leren bij VIVES en breder? Wil jij ook bijdragen tot meer en beter duaal leren in Vlaanderen door het delen van jouw ervaringen als mentor?
Dat kan eenvoudig door deze vragenlijst te helpen verspreiden bij ondernemingen.
Het invullen van de vragenlijst vraagt ongeveer 25 minuten  tijd.

Wens je graag meer informatie over deze vragenlijst of over het ESF-project, neem dan contact op met Lies Demeulenaere (lies.demeulenaere@vives.be).

 
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 10-12-2021 door Bram BruggemanDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches: