Terug naar overzicht

Duaal Leren: ontbijtsessie en speeddates regio Brugge

Voor veel leerlingen blijft het eerste contact leggen met een onderneming een moeilijk te nemen horde. Tijdens een SPEEDDATE4WORK worden leerlingen en ondernemingen uit regio Brugge met elkaar in contact gebracht.
Duaal Leren: ontbijtsessie en speeddates regio Brugge Voor veel leerlingen blijft het eerste contact leggen met een onderneming een moeilijk te nemen horde. Groep INTRO, Jongerenatelier VZW, Provinciaal Steunpunt Duaal Leren en de Provincie West-Vlaanderen slaan daarom de handen in elkaar om tijdens SPEEDDATE4WORK de leerlingen en de ondernemingen uit regio Brugge met elkaar in contact te brengen.
Voor scholen een uitgelezen kans om nieuwe werkplekken te leren kennen, voor ondernemingen een unieke gelegenheid om de match te vinden met de juiste kandidaat-leerling.
SPEEDDATE4WORK vindt plaats op 25 april in de voormiddag. 

Vooraf nodigen we de scholen en ondernemingen uit regio Brugge uit naar een ontbijtsessie op 1 maart waar alle info over de speeddates en over werkplekleren en duaal leren in de regio gegeven wordt. Inschrijven kan via deze link.

Programma:
7.30u: ontvangst en ontbijt in Boeverbos  
8.00u: verwelkoming en doel / verloop speeddates
8.05u: duaal leren in regio Brugge  
8.15u: mentorenopleiding & coaching  
8.30u: informatie en administratie duaal leren  
8.45u – 9.15u: netwerkmoment scholen – ondernemingen regio Brugge 

Inschrijven als school of onderneming voor deelname aan SPEEDDATE4WORK kan enkel tijdens deze ontbijtsessie.
 
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 17-01-2023 door Bram BruggemanDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:Arbeidsmarkt project(en)