Terug naar overzicht

Infosessie ESF-oproep 505: Opleidingen in de dienstencheque- en gezinszorgsector

Met deze oproep richt men zich op alle organisaties uit de dienstenchequesector en op de erkende dienstencheque-ondernemingen uit de gezinszorg (zowel grote organisaties als KMO’s) alsook de sectorale vormingsfondsen (VORM DC, VIVO)
19/08/2020
10:00 - 11:00
online
Infosessie ESF-oproep 505: Opleidingen in de dienstencheque- en gezinszorgsector

Met het lanceren van deze oproep wil men organisaties uit de dienstenchequesector en de erkende dienstencheque-ondernemingen uit de gezinszorg ondersteunen en versterken om een versnelling hoger te schakelen op het vlak van werkbaar werk. Het doel van deze oproep is het stimuleren van opleidingen ter bevordering van werkbaar werk in de bedrijven van deze sectoren in Vlaanderen.

Met deze oproep richt men zich op alle organisaties uit de dienstenchequesector en op de erkende dienstencheque-ondernemingen uit de gezinszorg (zowel grote organisaties als KMO’s) alsook het sectoraal vormingsfonds van de dienstencheques en het opleidingsinstituut voor de social profit om als promotor een project in te dienen.

Deze oproep stimuleert het financieren van opleidingen ter bevordering van werkbaar werk voor dienstenchequewerknemers (over huishoudhulpen en leidinggevenden) van bedrijven en organisaties uit de hierboven vermelde sectoren met vestiging(en) in het Vlaams Gewest.

Er is per project een maximale subsidie voorzien van 1.480.500 EUR voor de sectorale vormingsfondsen van PC 322.01, 94.500 EUR voor de sectorale vormingsfondsen van PC 318.02, en 160.000 EUR per project indien een projectvoorstel wordt ingediend door een individueel bedrijf uit de dienstenchequesector of door een de erkende dienstencheque-onderneming uit de gezinszorg. De promotor moet een minimale eigen cofinanciering voorzien van 50% van de totale subsidiabele kosten.

Gelieve u in te schrijven via onderstaande link. Een dag voor de webinar ontvangt u een weblink. Met deze weblink kunt u zich aanmelden bij Microsoft Teams om de infosessie te volgen.
 


Een initiatief van: ESF Vlaanderen
Contactpersoon: Monique De Smedt, monique.desmedt@vlaanderen.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 04-06-2020 door Bram Bruggeman


Dit event is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonen