Terug naar overzicht

Netwerkevenement WWIN (Werk en Welzijn INtegratie-project)

WWIN wil via een aanklampende begeleiding jongvolwassenen (18 tot 30 jaar) ondersteunen en stimuleren om tot een traject richting activering te komen. Wil je kennismaken met dit project en alle partnerorganisaties, kom dan zeker naar dit netwerkevenement.
13/02/2023
13:30 - 15:30
grote zaal Leiedal, President Kennedypark 10, Kortrijk
Netwerkevenement WWIN (Werk en Welzijn INtegratie-project)

Het Werk en Welzijn Integratieproject, kortweg WWIN, startte begin januari 2021. WWIN wil via een aanklampende begeleiding jongvolwassenen (18 tot 30 jaar) ondersteunen en stimuleren om tot een traject richting activering te komen. Ze gaan aan de slag met hun compagnon de route die op maat van de jongere werkt via een integrale begeleiding.

Na twee jaar telt het lokale partnerschap intussen 7 partnerorganisaties: CAW Zuid-West-Vlaanderen, Mentor, Groep Intro, Aura vzw, Jongerenatelier, AkTRACtie en JONK. 

In de samenwerking binnen WWIN wordt de expertise van de verschillende partners ingezet om de jongvolwassenen op weg te helpen richting activering. Zo is er een divers aanbod voor de jongvolwassenen dat niet alleen bestaat uit individuele begeleiding en groepswerk, maar intussen ook atelierwerking. Op die manier kan er nog meer op maat van de jongvolwassenen gewerkt worden. Het WWIN-project loopt nog tot en met 31 december 2023.

Wil je kennismaken met WWIN en alle partnerorganisaties? Kom dan zeker naar ons netwerkevenement op maandag 13 februari 2023 in de grote zaal te Leiedal. Start om 13.30 uur. Inschrijven kan via onderstaande link tegen 29 januari 2023.
 


Een initiatief van: W13, CAW Zuid-West-Vlaanderen, Mentor, Groep Intro, Aura vzw, Jongerenatelier, AkTRACtie en JONK
Contactpersoon: Saar Deschamps, saar.deschamps@welzijn13.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 19-01-2023 door Bram Bruggeman


Dit event is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonenArbeidsmarkt project(en)