Terug naar overzicht

"Inclusie op het werk? Het kan - als je het een kans geeft!"

Inclusie op het werk? Het kan - als je het een kans geeft! Gina Peeters gaat er dieper op in.
22/06/2021
16:00 - 16:50
Online

Na haar publieke leven als presentatrice en host bij één/VRT stapte Gina Peeters (aka Geena Lisa) de coach en trainingswereld in. Als cognitieve gedragscoach, brein-experte en talent-coach geeft Gina incompany, online en face-to-face trainingen en coachings. Als public speaker inspireert, informeert en motiveert ze elk publiek met haar passie, enthousiasme en expertise.

Tijdens ons webinar over de kracht van inclusie op de werkvloer, zal ze wat meer vertellen over haar eigen ervaringen - en hoe deze hebben geleid tot een heleboel expertises waar ze vandaag mee aan de slag gaat.

Tot haar expertises behoren:

  • impactvol spreken en verbindend communiceren
  • coachend en mensgericht leiderschap
  • talent- en jobcoach
  • stress- en burnout met focus op vitaliteit en mentaal vermogen
  • positieve intelligentie en neurocognitivisme
  • wellbeing als onderdeel van een geïntegreerd welzijnsbeleid

Maar dat doet ze natuurlijk niet alleen. Want we verwelkomen ook Ashley Vandervondelen (Happy Horeca) in de studio: zij richt zich specifiek en uitsluitend tot horecaondernemers en hun medewerkers - en heeft als missie om zoveel mogelijk mensen binnen de sector te begeleiden naar succes én levensgeluk, zowel in hun professionele ambities als in hun privéleven. Ze gelooft dat het anders kan in de horeca en wil meer tewerkstelling creëren in de horeca voor mensen met een beperking. Daarnaast nodigen we ook Nico Baertsoen (Cool Electr Cycles) uit.

Benieuwd wat Gina, Ashley en Nico ons nog zoal zullen bijbrengen op 22 juni? Schrijf je vandaag nog in voor dit gratis webinar.


Een initiatief van: emino
Contactpersoon: Lore Denys, lore.denys@emino.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 12-04-2021 door Lore Denys


Dit event is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonen


Organisaties