Terug naar overzicht

What's NXT - uniek technologisch belevingsevenement in Brugge

Kom op zaterdag 14 mei samen met je vrienden of familie ontdekken hoe futureproof West-Vlaanderen is. Tijdens dit uniek technologisch belevingsevenement in Brugge tonen 60 grensverleggende West-Vlaamse bedrijven welke innovaties ze in petto hebben!
What's NXT - uniek technologisch belevingsevenement in Brugge Elk talent telt in West-Vlaanderen! Tijdens What's NXT omarmen we het talent van de toekomst. Kom op zaterdag 14 mei samen met je vrienden of familie ontdekken hoe futureproof West-Vlaanderen is. Tijdens dit uniek technologisch belevingsevenement in Brugge tonen 60 grensverleggende West-Vlaamse bedrijven welke innovaties en technologieën ze in petto hebben. Be there! 

Expeditie
West-Vlaanderen is futureproof. En als je dat nog niet gelooft, dan bewijzen we het maar al te graag. Ga op supercoole, hoogtechnologische expeditie en ontmoet meer dan 60 organisaties op onze beursvloer. Zij vertellen en demonstreren hoe ze elke dag duurzaam en innovatief te werk gaan. Sluit je ontdekkingsreis af met een heerlijke, gratis snack van West-Vlaamse bodem!

Talks
De toekomst zal heel wat uitdagingen met zich meebrengen. Experts doen deze graag uit de doeken. Ze zullen thema’s aansnijden als de arbeidsmarkt, de woonvormen van morgen of financiële vraagstukken. De sprekers zullen heel wat begrippen zeer verstaanbaar uitleggen. Zo leert het hele gezin wat termen als “circulariteit” of “artificial intelligence” betekenen en krijgen jullie een rugzak aan kennis mee om de beursvloer te verkennen.

Klik hier voor gratis tickets!
 
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 11-05-2022 door Bram Bruggeman