Terug naar overzicht

Gratis opleidingstraject JOB REDESIGN voor arbeidsbemiddelaars & bedrijfsadviseurs

Tijdens dit opleidingstraject (5 dagen) leer je hoe je bedrijven kan adviseren opdat job redesign en inclusief werkgeven er handen en voeten krijgen en dit op duurzame wijze.
Gratis opleidingstraject JOB REDESIGN voor arbeidsbemiddelaars & bedrijfsadviseurs Job redesign en inclusief werkgeven bewerkstelligen in ondernemingen is geen eenvoudige klus. Odisee biedt jou daarom deze praktijkgerichte opleiding aan. Je leert er hoe je bedrijfsactoren op strategisch, tactisch en operationeel niveau overtuigt over de meerwaarde van het anders inrichten van werk als strategie voor een betere instroom en retentie van divers talent. Ook bieden we jou de nodige tools om ondernemingen te adviseren en te begeleiden bij het anders inrichten van werk en dit van het eerste contact over de strategische oefening tot de opmaak en de uitvoering van het implementatieplan.

De instrumenten en middelen die we in deze leergang aanreiken, zijn ontwikkeld binnen het transnationaal ESF-project ‘Aan werk sleutelen en laten sleutelen: de sleutel tot succes’. In dit project heeft men de wetenschappelijke inzichten van onderzoekers van de Universiteit Tilburg, de Universiteit Maastricht en Odisee bijeengebracht en gebundeld tot een aanpak die vervolgens in de praktijk is getest door Mentor vzw en Stebo vzw.

Dit betreft een leer-en-doe traject: je verwerkt kennis én je past deze vervolgens toe bij een bedrijf.

Waar:
Odisee
Campus Brussel
Warmoesberg 26
1000 Brussel
De sessies vinden eventueel online plaats, afhankelijk van de geldende COVID-restricties.

Wanneer:
1 maart, 8 , 15, 22 ,29 maart : 5 dinsdagen, telkens van 09u tot 16u30
Mét terugkomdag in september of oktober (meer info volgt)

Kostenplaatje
Je kan kosteloos deelnemen. We vragen wel een no show fee van 75 euro voor wie zonder voorgaande verwittiging of geldige reden uiteindelijk niet start.

 
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 02-02-2022 door Bram BruggemanDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:


Organisaties