Terug naar overzicht

Zeg 'hallo' tegen de nieuwe Interiminfo.be!

Interiminfo.be, hét platform voor alles over uitzendarbeid, is vernieuwd! Je vindt er nog steeds alles wat je moet weten over werken als uitzendkracht, maar nu nóg makkelijker.
Zeg 'hallo' tegen de nieuwe Interiminfo.be! Als je pas in de jobjungle wordt gegooid, is het soms moeilijk om je weg te vinden. Vacatures, cv's, de papiermolen, en hoe zit dat ook weer met het loon? Interiminfo wil jongeren één vaste plek bieden voor al hun vragen over werk in het algemeen, en uitzendarbeid in het bijzonder.

Interiminfo biedt alle informatie aan op een niet-directieve manier: jongeren kunnen gerust hun eigen keuzes maken, als ze maar alle nodige info in handen hebben. Dat solliciteren in een joggingbroek geen topidee is, daar komen ze zelf wel achter. De taal die we op Interiminfo hanteren is dus no-nonsense, want als het over werk gaat, dan moet het duidelijk zijn.

En omdat de arbeidsmarkt geregeld verandert, zal Interiminfo.be dat ook doen. Zijn er interessante ontwikkelingen waar jongeren van op de hoogte moeten zijn, of zitten ze met een vraag waarop ze het antwoord hier nog niet vinden? Dan doen we ons onderzoek, en voegen we ze toe!

Maar genoeg gelezen... check interiminfo.be!
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 31-03-2021 door Leila Van der MautenDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonen


Organisaties


Arbeidsmarkt project(en)