Terug naar overzicht

Gratis financiële quick scan voor impact gedreven organisaties

Dankzij de samenwerking met Europa en Vlaanderen kunnen Trividend en Hefboom deze quick scan tijdelijk gratis aanbieden voor een beperkt aantal organisaties en ondernemingen binnen de sociale en duurzame economie.
Gratis financiële quick scan voor impact gedreven organisaties

Detecteren en isoleren. Dat is de tactiek om het covid-virus verder terug te dringen. Ook voor de financiële toestand van ondernemingen is dit de gepaste aanpak in post-covid tijden. Daarom bieden Trividend en Hefboom, met de steun van het Europees programma voor werkgelegenheid en sociale innovatie (EaSI) en het Vlaamse beleid voor werk en sociale economie, een gratis financiële quick scan aan. Ze doen dit voor een beperkt aantal organisaties en ondernemingen binnen de sociale en duurzame economie.

Na een gesprek en analyse van het aangeleverde cijfermateriaal, bezorgt men een eenvoudig rapport op basis van de huidige financiële structuur. Men bekijkt de uitdagingen van de organisatie en men stelt een aantal opties voor om de financiële situatie te verbeteren. Men bekijkt ook welk type financiering het best geschikt is voor de organisatie. Dankzij de jarenlange ervaring van Trividend en Hefboom in de sector van impact financiering kan men rekenen op een doorlichting en advies met kennis van zaken.

De financiële quick scan is daarenboven geheel vrijblijvend. 

Geld maakt niet gelukkig…

…althans dat zegt het spreekwoord. Trividend en Hefboom bewijzen sinds jaar en dag het tegendeel. Zo heeft Trividend sinds zijn ontstaan zo’n 7 miljoen euro geïnvesteerd in meer dan 80 organisaties die nauw verbonden zijn met de sociale economie. Hefboom financiert al ruim 30 jaar organisaties die een positieve maatschappelijke impact realiseren. Daarnaast beschikt Hefboom over een goed uitgebouwde adviesafdeling die organisaties ondersteunt en adviseert op het vlak van financieel management, goed bestuur, werkorganisatie, impactmeeting, kwaliteitsmanagement,…
 

Interesse in de gratis financiële quick scan?

Neem dan snel contact op want het aanbod is beperkt. Contacteer Pieter-Jan Van de Velde via pieter-jan@trividend.be  of telefonisch via 0485/21 01 55

Dankzij de samenwerking met Europa en Vlaanderen kunnen Trividend en Hefboom deze quick scan tijdelijk gratis aanbieden.
 


Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 03-06-2020 door Bram BruggemanDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonen