
Wegwijzer & matchmaker voor intermediaire arbeidsmarktactoren
met het oog op slimme samenwerking in West-Vlaanderen.
Volgende organisatie fungeert als aanspreekpunt in functie van dit arbeidsmarkt project:
Alle basistechnieken die een hulpkok moet beheersen, komen aan bod tijdens deze opleiding van ongeveer 2 maanden. Onder begeleiding leer je de voorbereiding van de werkzaamheden in de keuken te doen. Je gaat ook aan de slag met nieuwe kooktechnieken en leert hoe je de keuken op een goede en efficiënte wijze inricht. Essentieel zijn ook de kennis én de correcte toepassing van de regels rond voedselveiligheid. Tijdens dit opleidingstraject leer je ook de foodcost van gerechten berekenen. En we bekijken hoe je als hulpkok je service en keukenteam het beste organiseert. Bovendien mag je uit ons opleidingsaanbod voor werknemers twee trainingen kiezen die jou interesseren.
Tijdens de opleiding volg je ook stage in een horecazaak in je buurt. Je draait mee in een professionele keuken, waardoor je extra beroepservaring op doet.
Een trajectbegeleider staat je bij met raad en daad en helpt bij je zoektocht naar een vaste job als hulpkok.
Voor wie
Bijkomende informatie
Permanent
Deze fiche werd laatst aangepast op: 08/06/2022