Terug naar overzicht

Nieuwe opleiding tot Visfileerder bij cvo Cervo Go!

Breng het beste van de zee op het bord! Zou je graag als visfileerder of visbewerker werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Volg dan onze nieuwe opleiding tot Visfileerder bij cvo Cervo Go!
Nieuwe opleiding tot Visfileerder bij cvo Cervo Go!

Deze opleiding gaat door in de stedelijke vismijn van Nieuwpoort. In de lessen verwerken we de vis die rechtstreeks van het schip binnenkomt. Op verschillende manieren leren we jou verse noordzeevis, maar ook andere vissoorten fileren en schoonmaken. Hierbij leer je vis fileren van een echte kenner, met jarenlange ervaring in het vak, samen met andere enthousiaste deelnemers.

In onze opleiding visfileerder leer je verschillende plat- en ronde vissoorten kennen. Je leert de verschillende vissoorten bewerken totfilets of panklaar product zodat ze verkocht kunnen worden in de viszaak of verwerkt worden in koude of warme bereidingen.

Na de opleiding ken je alle soorten vis die je in je handen krijgt en weet je perfect hoe en met welk gereedschap je de graten en het vel van specifieke vissoorten moet verwijderen. Je leert alles over voedselhygiëne en voedselveiligheid.

Helemaal overtuigd?! Neem contact op met alexander@cervogo.be of 058 41 51 61 


Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 07-10-2022 door Alexander RosseelDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonen


Organisaties