Terug naar overzicht

vacature “expert werk” bij W13

Expert Werk (A1-A3) CONTRACTUEEL – voltijds ONBEPAALDE DUUR
vacature “expert werk” bij W13

CMW’S EN CAW ZUID-WEST-VLAANDEREN

Vereniging van publiek recht onderworpen aan deel 3, titel 4, hoofdstuk 2, van het decreet over het lokaal bestuur.

kbo 0630 835 639

Anzegem – Avelgem – Deerlijk – Harelbeke – Kortrijk – Kuurne – Lendelede - Menen – Spiere-Helkijn – Waregem – Wevelgem – Wervik - Wielsbeke – Zwevegem

W13 is een regionale vereniging waarin 14 OCMW’s en het CAW Zuid-West-Vlaanderen samenwerken

op het vlak van sociaal beleid en welzijnsbeleid. W13 heeft als doel om een gezamenlijke sociale,

zorg- en welzijnsstrategie te voeren en beoogt een performant, transparant, vereenvoudigd en

efficiënt regionaal welzijnsbeleid.

W13 zoekt 1 VTE (M/V/X):

Expert Werk (A1-A3)

CONTRACTUEEL – voltijds

ONBEPAALDE DUUR

Je job:

De expert werk bouwt vakkennis op in de werk- en vakdomeinen van W13, met als prioriteit het domein werk ( activeringsbeleid van de regio, tewerkstellingsmaatregelen, sociale economie, link met normaal economisch circuit, trajectbegeleiding OCMW, wijk-werken,…)  en ondersteunt en adviseert de directeur en de leden van W13 vanuit die expertise.  De expert werk detecteert opportuniteiten, bouwt het netwerk uit en kan aangesteld worden als projectverantwoordelijke of projectmedewerker van een bepaald project. De expert Werk maakt deel uit van het beleidsteam van W13 en rapporteert aan alle deelwerkingen in het domein werk.

W13 gelooft dat er in de regio al heel wat expertise is inzake tewerkstelling en activering, maar dat het overzicht zoek is waardoor de werkende en werkzoekende mensen in een kwetsbare situatie vaak niet de juiste begeleiding krijgen. Wij willen in de periode 2020-2025 werk maken van geïntegreerde brede begeleiding waardoor iedereen die zich in een kwetsbare positie verkeert op de juiste plaats op de arbeidsmarkt zit. Samen met het team werkt zet Expert Werk zich in om deze doelstelling te verwezenlijken. Vanuit W13 willen wij het expertisecentrum worden voor de deelgenoten en optreden als projectcoördinator waar nodig.

Je profiel:

Je beschikt over een master diploma of gelijkgesteld door ervaring.

Je neemt initiatief en bent een geboren organisator. Je vertrekt steeds vanuit een ruimere visie maar deinst er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken en concrete projecten te trekken. Je gaat op een flexibele manier om met wisselende omstandigheden en houdt de vinger aan de pols met betrekking tot de (beleids)ontwikkelingen binnen je vakdomein. Je werkt op een dynamische manier samen met de rest van het team.

Wij bieden:

Een boeiende, maatschappelijk belangrijke job met uitdagingen en verantwoordelijkheden; een aantrekkelijke verloning op A1-3-niveau met extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer).

Interesse?

Wij verwachten je motivatiebrief en uitgebreid CV, samen met een kopie van je diploma en het ingevulde sollicitatieformulier, uiterlijk op 19 juni 2022, gericht aan vacatures@welzijn13.be.

Info:

Je vindt de volledige infobundel met alle nodige informatie over W13, de functie, de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden en het verloop van de selectie op de website www.welzijn13.be.

Bij vragen over de inhoud van de functie of de selectieprocedure kan je contact opnemen met Els Peeters, HR Expert W13 via els.peeters@welzijn13.be – 0473/74.03.26


Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 01-06-2022 door Bram Bruggeman