Terug naar overzicht

Vacature 'netwerk- en projectmanager activering' bij W13

W13 is in het kader van het ESF-project WWIN op zoek naar een netwerk- en projectmanager (innovator) activering. WWIN is een project waarbij we Zuid-West-Vlaamse jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen in hun zoektocht naar werk.
Vacature 'netwerk- en projectmanager activering' bij W13

W13 is in het kader van het ESF-project WWIN op zoek naar een netwerk- en projectmanager (innovator) activering. WWIN is een project waarbij we Zuid-West-Vlaamse jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen in hun zoektocht naar werk. Zij worden begeleid door WWIN-coaches en groepswerkers.

Als netwerk- en projectmanager activering zorg je ervoor dat het partnerschap op een duurzame manier kan worden opgebouwd. Je zorgt er finaal voor dat er een sterk aanbod wordt voorzien voor alle werkzoekenden in een zeer kwetsbare situatie. Zo keurde ESF begin 2022 ook al de inkanteling van drie andere projecten voor jongeren goed bij het huidige WWIN-partnerschap. Je zal bovendien zorgen dat deze inkanteling vlot kan verlopen, zowel op het vlak van projectcoördinatie als op het vlak van netwerkmanagement.

Het gaat om een contract van onbepaalde duur. De verloning gebeurt op A1-A3-niveau.

Solliciteren kan tot en met zondag 8 mei 2022.


Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 28-04-2022 door Bram BruggemanDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:


Organisaties