Terug naar overzicht

GEZOCHT: innovatieve ideeën voor vitaal & gezond telewerken

Telewerk? Da's voor velen tijdswinst. Maar er zijn ook valkuilen. Wil je als organisatie bijdragen aan de gezondheid van telewerkers? Dien dan een projectaanvraag in op https://www.gezondleven.be/projecten/projectoproep/telewerk
GEZOCHT: innovatieve ideeën voor vitaal & gezond telewerken Telewerk wérkt. Pendeltijd valt weg, we zijn productiever en 67% van de Vlamingen rapporteert een betere werk-privébalans sinds maart 2020. Alleen maar tevreden telewerkers, dus? Zo eenvoudig is het niet. Na een jaar intensief thuiswerken kwamen ook de valkuilen bovendrijven, voor onze fysieke én mentale gezondheid. Een keukenstoel blijkt geen bureaustoel, de kat geen volwaardige collega en die laptop staat altijd klaar in het zicht om ‘nog even’ wat mails te checken. 

Daarom lanceert de Vlaamse Overheid in samenwerking met het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw de projectoproep vitaal en gezond telewerken naar alle Vlaamse bedrijven en organisaties. Heeft jouw organisatie een innovatief projectidee om de gezondheid van telewerkers te bevorderen? Borrelt een originele oplossing voor deze fysieke en mentale uitdagingen spontaan op? Dien nog tot 30 september een projectaanvraag in, en maak kans op volledige financiële ondersteuning van jouw project!
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 19-07-2021 door Silvia Van Cauter



Dit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonen




Arbeidsmarkt project(en)