Terug naar overzicht

ESF lanceert oproep Opleidingen Telewerk

Ondernemingen uit de private sector kunnen tot 80.000 euro subsidie aanvragen om opleidingen rond telewerk te organiseren voor hun werknemers, met inbegrip van werknemers in tijdelijke werkloosheid.
ESF lanceert oproep Opleidingen Telewerk Ondernemingen uit de private sector kunnen tot 80.000 euro subsidie aanvragen om opleidingen rond telewerk te organiseren voor hun werknemers, met inbegrip van werknemers in tijdelijke werkloosheid. 

Competenties die in de opleidingen aan bod komen hebben betrekking op digitale vaardigheden, leidinggeven op afstand, werken op afstand zoals bijvoorbeeld efficiënt online vergaderen, zelf-organiserend vermogen en psychisch welbevinden. De ruime scope waarbinnen de opleidingen moeten passen zijn deze 4 clusters van de 21ste-eeuwse vaardigheden: digitale geletterdheid, samenwerken, sociale & culturele vaardigheden en zelfregulering.

De oproep staat open van 15 februari tot en met 30 april 2021. De goedgekeurde projecten kunnen starten op 1 september 2021 en krijgen een maximale looptijd van 15 maanden. Geïnteresseerden kunnen zich bij de projectaanvraag laten bijstaan door medewerkers van de afdeling ESF en Duurzaam ondernemen.

Op 4 maart wordt er een infosessie over deze oproep voorzien.
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 18-02-2021 door Bram BruggemanDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:


Organisaties