Terug naar overzicht

Boost je begeleidersskills met 3 online sessies rond digitale inclusie!

Tijdens en na de Week van de Geletterdheid organiseert WeTechCare 3 gratis online sessies over digitale inclusie en hoe je het platform 123digit.be kan inzetten in je begeleiding.
Boost je begeleidersskills met 3 online sessies rond digitale inclusie! De digitale trein gaat razendsnel. Door de coronacrisis zijn we allemaal nog een versnelling hoger geschakeld. Plots verliep alles nog veel digitaler: ons sociale leven, het schoolwerk van de kinderen, voor veel mensen het werk. Ook de dienstverlening van steden en gemeenten werd grotendeels digitaal: e-loketten, online reservaties, online aanvragen van officiële documenten, …

Niet simpel voor 1 op de 7 volwassenen in Vlaanderen. Zij zijn laaggeletterd en hebben moeite met lezen, schrijven, rekenen en de digitale wereld.

Van 7 tot 13 september 2020 is het opnieuw Week van de geletterdheid waarbij het belang van e-inclusie in de kijker wordt gezet.

Tijdens en na de Week van de Geletterdheid organiseert WeTechCare 3 gratis online sessies over digitale inclusie en hoe je het platform 123digit.be kan inzetten in je begeleiding:

- 24/09, 13-16u: Het begrijpen en het maken van een diagnose omtrent digitale onzekerheid.
- 28/09, 13-16u: Maak kennis met het pedagogisch materiaal op 123digit.be en leer het inzetten in je vorming.
- 29/09, 13-16u: Werk aan financiële geletterdheid via 123digit, Febelfin en itsme®
 
Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 11-09-2020 door Bram BruggemanDit nieuwsitem is gerelateerd aan volgende fiches:


Organisaties


Arbeidsmarkt project(en)