Terug naar overzicht

Passe Vite

Horeca Vorming Vlaanderen en VDAB slaan de handen in elkaar om deze winter een unieke opleiding keukenmedewerker te organiseren in Blankenberge.
Passe Vite

Horeca Vorming Vlaanderen en VDAB slaan de handen in elkaar om deze winter een unieke opleiding keukenmedewerker te organiseren in Blankenberge. Deze mobiele opleiding kreeg de naam Passe-Vite.
Dit opleidingstraject streeft naar een duurzame en professionele invulling van de vacatures voor keukenmedewerker in de horeca.  In januari startte de praktijkgerichte opleiding.
Na de technische opleiding van 5 weken volgt er 6 weken werkplekleren, waar de cursisten meedraaien in een echte keuken.
Tijdens de opleiding is er ook ruimte voor sollicitatie- en communicatietraining, bedrijfsbezoeken en info over werken in de horeca.
Nadien helpen we de cursisten waar nodig bij het solliciteren en zoeken samen naar een duurzame job.

 




Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 18-02-2019 door Bram Bruggeman