Terug naar overzicht

Wil je een opleiding volgen op maat van je organisatie over digitale inclusie en de best practices rond 1,2,3 Digit?

Dit najaar biedt WeTechCare dankzij de steun van onder meer de Koning Boudewijnstichting vier gratis onlineopleidingen voor professionals aan die je nu al kunt reserveren.
Wil je een opleiding volgen op maat van je organisatie over digitale inclusie en de best practices rond 1,2,3 Digit? Wil je een opleiding volgen op maat van je organisatie over digitale inclusie en de best practices rond 1,2,3 Digit (= een gratis educatief platform om begeleiders van personen met digitale moeilijkheden te helpen hun doelgroep beter te ondersteunen)?

Dit najaar biedt WeTechCare dankzij de steun van de Koning Boudewijnstichting, de Stichting 4 Wings en het Fonds ING vier gratis onlineopleidingen voor professionals aan die je nu al kunt reserveren:

  - Uitdagingen en mogelijkheden van digitale inclusie in België (1.30 uur)
  - Digitale onzekerheid begrijpen en vaststellen (2.30 uur)
  - Maak kennis met het pedagogisch materiaal op 123 Digit en leer het inzetten in je vorming (3 uur)
  - Werk aan financiële geletterdheid via 123 Digit, Febelfin en itsme® (1.30 uur)

WeTechCare is een non-profitorganisatie die van digitale technologie een echte hefboom voor inclusie wil maken. WeTechCare ondersteunt lokale actoren in hun beleidsaanpak rond digitale inclusie en helpt hen om hun begeleiding op dat vlak op grotere schaal te implementeren.


Meer info via deze weblink

Dit nieuwsitem werd gepubliceerd op 09-07-2020 door Bram Bruggeman