Terug naar overzicht

Pitstop voor VDAB-partners | Werken in de bouwsector - CONSTRUCTIV

Pitstops zijn online kennis- en inspiratiesessies voor partners van VDAB, boordevol informatie over de arbeidsmarkt, opleidingsmarkt, wetenschappelijke inzichten (met betrekking tot loopbaanbegeleiding), digitale tools en VDAB-diensten.
18/04/2023
09:00 - 10:00
online
Pitstop voor VDAB-partners | Werken in de bouwsector - CONSTRUCTIV

DE BOUW KIJKT VERDER

Hoe de bouw verder kijkt? Goede vraag! De maatschappelijke uitdagingen zijn groot : energietransitie, digitalisering, duurzaamheid, circulariteit,…

Het lijkt misschien niet meteen zo, maar elke minivooruitgang op een werf heeft een maximale impact op de maatschappij. Via ambitieuze projecten, nieuwe technologieën en innovatieve materialen verandert de bouw onze manier van leven, onze toekomst.

En om zo’n projecten te verwezenlijken, worden niet alleen kersverse technologieën en materialen gebruikt, het opent ook de weg naar nieuwe jobs die een nog diverser publiek aantrekken en tewerkstellen!

 

De bouw kijkt verder. Véél verder. Ontdek samen met Tatjana Samaey, directeur Vlaanderen bij Constructiv, hoe we elke dag het verschil maken.

Ontdek hoe er elke dag nieuwe beroepen ontstaan. We zien niet zomaar een sector die altijd meer en meer bouwt, maar we zien een moderne en toekomstgerichte sector die altijd beter en veiliger bouwt.

Uiteraard komen ook de opleidings- en tewerkstellingsmogelijkheden van de bouw aan bod zodat je ook van deze sector de meest up-to-date informatie uit eerste hand hebt.

Schrijf je in voor deze Pitstop : je ‘verrijkt’ je kennis over de bouwsector én je draagt zo (indirect) mee je steentje bij aan onze maatschappij


Een initiatief van: VDAB loopbaanteam
Contactpersoon: David Meulemans, david.meulemans@vdab.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 20-03-2023 door Bram Bruggeman


Dit event is gerelateerd aan volgende fiches: