Terug naar overzicht

Opening Training Lab Lassen en Metaalbewerking

Op 28 februari openen we het nieuwe Training Lab Lassen en Metaalbewerking in GO! Campus Nieuwpoort.
28/02/2023
15:00 - 18:00
CervoGo Nieuwpoort
Arsenaalstraat 20
8620 Nieuwpoort
Opening Training Lab Lassen en Metaalbewerking

Op 28 februari openen we het nieuwe Training Lab Lassen en Metaalbewerking in GO! Campus Nieuwpoort. We nemen de nieuwe state-of-the-art opleidingstoestellen zoals een halfautomatische bandzaag, hydraulische guillotineschaar, halfautomatische plooibank… officieel in gebruik die werden aangekocht binnen het EFRO-project UPSKILL. Dankzij de investeringen kan je in het opleidingscentrum terecht voor scholing tot lasser (TIG,MIG/MAG en elektrode) en andere jobs in de metaalsector.

Tijdens de inhuldiging stellen we het UPSKILL-project in zijn verschillende aspecten voor. Daarna volgt een netwerkreceptie met demosessies waar de experten paraat staan om je vragen te beantwoorden. Het moment dus om samenwerkingsopportuniteiten te bespreken!

Heb je dus solide technische kennis nodig, is er praktische knowhow en hands-on ervaring vereist of wil je even brainstormen met een vakexpert metaalbewerking? De demosessies zijn hét moment om de aanwezige experten te bevragen, de state-of-the art infrastructuur in actie te zien en om te netwerken met opleidingsverstrekkers, bedrijven, sectorfondsen en cursisten.

Maak kennis met de vele opleidingsmogelijkheden die een halfautomatische bandzaag, hydraulische guillotineschaar, half motorisch aangedreven plooibank en tal van multifunctionele lastoestellen bieden. Ontdek de door CVO CERVO-GO! voorziene lespakketten rond lassen en metaalbewerking en leer hoe techniek kansen biedt.


Een initiatief van: POM West-Vlaanderen
VDAB
GO! Atheneum Nieuwpoort
CVO CervoGo
GO! Duo
GO! Inspira

Met steun van de Europese Unie, Vlaio, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, provincie West-Vlaanderen
Contactpersoon: Liesbeth Huygebaert, liesbeth.huygebaert@pomwvl.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 07-02-2023 door Liesbeth Huygebaert


Dit event is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonenArbeidsmarkt project(en)