Terug naar overzicht

Online voorstelling Europese subsidieprogramma’s 2021-2027

De Provincie West-Vlaanderen blikt terug op enkele realisaties uit de voorbije programmaperiode, maar wil vooral inzoomen op de kansen die EFRO, Interreg en PDPO je vanaf 2021-2027 geven en de ondersteuning die de Provincie jou kan bieden.
07/05/2021
10:00 - 11:00
online
Online voorstelling Europese subsidieprogramma’s 2021-2027

De Europese subsidieprogramma's 2021-2027 komen er aan.
De Provincie West-Vlaanderen blikt met jou terug op enkele realisaties uit de voorbije programmaperiode, maar wil vooral inzoomen op de kansen die EFRO, Interreg en PDPO je vanaf 2021-2027 geven en de ondersteuning die de Provincie jou kan bieden.
 

  • Ann-Sofie Sabbe (focus-wtv) gaat in gesprek met gedeputeerde Jean de Bethune over de relevantie van Europese subsidies voor West-Vlaanderen.
  • Daarna interviewt zij Liesbet Lefevere (Coördinator Europese programma’s en internationale samenwerking), Mauro Callens (provinciaal contactpunt EFRO Vlaanderen) en Wouter Bertier (Coördinator Leader Westhoek) over de nieuwe Europese  programma’s en de kansen voor West-Vlaamse organisaties en besturen.
  • Imca Sampers (UGent), Geert Dangreau (POM West-Vlaanderen), Ann Vanassche (stad Torhout) en Stef Decrock (gemeente Heuvelland) delen hun ervaring met Europese projectwerking en blikken vooruit.
  • Ann Tavernier (Directeur EEIS) sluit af met een overzicht van het aanbod van ondersteuning en tools om zo goed mogelijk geïnformeerd te blijven.  


Een initiatief van: Provincie West-Vlaanderen
Contactpersoon: Kaatje Gevaert, kaatje.gevaert@west-vlaanderen.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 15-04-2021 door Bram Bruggeman


Dit event is gerelateerd aan volgende fiches:


Contactpersoon/contactpersonen