Terug naar overzicht

Webinar EU-subsidieprogramma's 2021-2027: EFRO-Vlaanderen & Interreg

Tijdens deze sessie licht men graag een tipje van de sluier over de toekomstige EFRO en Interreg-programma’s en kom je er o.a. meer te weten over de diverse thema’s waarop volgende jaren ingezet zal worden.
25/03/2021
09:00 - 10:00
online
Webinar EU-subsidieprogramma's 2021-2027: EFRO-Vlaanderen & Interreg

Tussen 22 en 26 maart 2021 organiseren VLAIO, VLEVA en de vijf Vlaamse provincies (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen) een reeks webinars om jou te informeren en inspireren over de nieuwe programmaperiode. Tijdens vijf digitale sessies krijg je niet alleen een programma-overschrijdend beeld maar zoomt men ook in op elk programma afzonderlijk. Er wordt voldoende tijd  voorzien voor het beantwoorden van jouw vragen.
 

Sessie 5 - EFRO-Vlaanderen & Interreg

Tijdens deze sessie licht men graag een tipje van de sluier over de toekomstige EFRO en Interreg-programma’s en kom je er o.a. meer te weten over de diverse thema’s waarop volgende jaren ingezet zal worden.

  • Wouter Borremans (Programma coördinator EFRO)
  • David Grzegorzewski (Diensthoofd Interreg)
  • Hanne Witters (Adviseur Interreg-programma's, Provincie Antwerpen)


Een initiatief van: VLAIO, VLEVA en de vijf Vlaamse provincies (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen)
Contactpersoon: Kaatje Gevaert, kaatje.gevaert@west-vlaanderen.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 14-03-2021 door Bram Bruggeman