Terug naar overzicht

Webinar EU-subsidieprogramma's 2021-2027: Horizon Europe

Horizon Europe steunt projecten die te maken hebben met onderzoek of innovatie. Ben je een onderzoeksinstelling, universiteit of gewoon een organisatie die rond innovatieve methoden en onderzoek werkt? Dan is deze sessie een must.
25/03/2021
09:00 - 10:00
online
Webinar EU-subsidieprogramma's 2021-2027: Horizon Europe

Tussen 22 en 26 maart 2021 organiseren VLAIO, VLEVA en de vijf Vlaamse provincies (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen) een reeks webinars om jou te informeren en inspireren over de nieuwe programmaperiode. Tijdens vijf digitale sessies krijg je niet alleen een programma-overschrijdend beeld maar zoomt men ook in op elk programma afzonderlijk. Er wordt voldoende tijd  voorzien voor het beantwoorden van jouw vragen.
 

Sessie 4 - Horizon Europe

Horizon Europe steunt projecten die te maken hebben met onderzoek of innovatie. Ben je een onderzoeksinstelling, universiteit of gewoon een organisatie die rond innovatieve methoden en onderzoek werkt? Dan is deze sessie een must. Presentatie wordt verzorgd door NCP Flanders.


Een initiatief van: VLAIO, VLEVA en de vijf Vlaamse provincies (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen)
Contactpersoon: Kaatje Gevaert, kaatje.gevaert@west-vlaanderen.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 14-03-2021 door Bram Bruggeman