Terug naar overzicht

Webinar EU-subsidieprogramma's 2021-2027: Kick-off (algemeen overzicht)

Zit je met vragen als: welke Europese subsidieprogramma’s zitten in de startblokken, welke zijn er nog volop in ontwikkeling, wat zijn de krachtlijnen voor de toekomst, welke doelstellingen moeten behaald worden … Schrijf je dan zeker in voor deze sessie.
22/03/2021
09:00 - 10:00
online
Webinar EU-subsidieprogramma's 2021-2027: Kick-off (algemeen overzicht)

Tussen 22 en 26 maart 2021 organiseren VLAIO, VLEVA en de vijf Vlaamse provincies (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen) een reeks webinars om jou te informeren en inspireren over de nieuwe programmaperiode. Tijdens vijf digitale sessies krijg je niet alleen een programma-overschrijdend beeld maar zoomt men ook in op elk programma afzonderlijk. Er wordt voldoende tijd  voorzien voor het beantwoorden van jouw vragen.

Sessie 1 - Kick-off : algemeen overzicht
Zit je met vragen als: welke programma’s zitten in de startblokken, welke zijn er nog volop in ontwikkeling, wat zijn de krachtlijnen voor de toekomst, welke doelstellingen moeten behaald worden … Schrijf je dan zeker in voor deze eerste sessie.

- Simon De Coster (VLEVA)
- Werner Van den Stockt (hoofd EFRO managementautoriteit)
- Jeroen Ampe (Voorzitter Ambtelijke Commissie Europa VVP / Diensthoofd Europa - Provincie Vlaams-Brabant)


Een initiatief van: VLAIO, VLEVA en de vijf Vlaamse provincies (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen)
Contactpersoon: Kaatje Gevaert, kaatje.gevaert@west-vlaanderen.be

Meer info via deze weblink


Dit event werd gepubliceerd op 14-03-2021 door Bram Bruggeman